luni, februarie 28

Un român câştigă Oscarul pentru cel mai bun rol masculin într-o dramă

Este vorba despre cel mai mare actor român din toate timpurile, adică de la lansarea youtube-ului încoace, un monstru sacru al webcam-ului, care interpretează magistral rolul pierzătorului într-o relaţie amoroasă cu final tragic (ea pleacă...).

Pe durata de circa 4 minute a scurt metrajului învingător, publicul nu-şi poate clinti privirea de la monitor fiind în totalitate absorbit de lecţia de actorie predată cu atâta originalitate de tânărul nostru actor, pe nume predestinat Oscardes Acaprei, de altfel un reprezentant de marcă al generaţiei actuale, în el regăsindu-se atât cinefilii mâncători de popcorn de la scara blocului cât şi vecinii manelomani din perete care ascultă simfonii indiene pe mobil în liftul în care urinează nocturn.

(Cinefil înseamna cel care face sex cu cine apucă...)

Momentul culminant al efuziunii acestui mâncător de lebădă neagră, îl puteţi urmări la minutul 2:20 precedat de un gest vicios uman, o gestică care poate concura doar cu cea a lui Robert De Niro în scena cu ţigara la bar în filmul Goodfellas. Urmăriţi atenţi sincronizarea gesticii cu intrarea în cea de-a doua strofă a interpretării artistice. Genial. Fenomenal. Unic.

În plus, este cel mai bun playback românesc din istoria playback-ului post-decembrist...Sincronizare perfectă sunet / gura / limba / ochi / nări / venă gât.

Ori a fost montat filmul de un meseriaş de la Universal Pictures? O fi suprapusă gura lui Nicolae Guţă prin defecte speciale?

Nu ştim. Avem un câstigător la Oscar? Avem.

Ladies and Gentlemen the Oscar goes to: Oscardes Acaprei!

3 comentarii:

ElectroBlog Ro spunea...

pff.. genul asta de oameni trag tara-n jos.. Felicitari pt articol


http://septymoldovan.blogspot.com

liana spunea...

mda...unic! genial!

Masaj erotic Craiova spunea...

pacat ca exista acest gen de oameni...trist