miercuri, decembrie 3

Circus si paine

   Cand toata lumea credea ca era pop idol s-a terminat si ca celei mai de succes adolescente a anilor 2000 i-a apus steaua, dupa jdemii de critici, iata ca posibilul se produce.

   Doamnelor, domnisoarelor si domnilor Britney Spears is back again!

   Nu este o mare voce feminina a planetei insa industria din spatele ei reprezinta un manual de entertainement. Britney a reusit sa demonstreze ca se poate ridica atunci cand toata lumea nu ii mai acorda nicio sansa si mai mult de atat, deja este pe primele locuri in topuri, pozitie cu care s-a familiarizat deja de-a lungul carierei.

   Dupa ce a reusit sa rada toate premiile posibile de prin State, a tras o raita si in Europa, unde a sustras 2 premii in Liverpool-ul Beatlescian cu ocazia Europe Music Awards, iar apoi in Germania a cules ceva si la Bambi Awards.

   Dupa toate acestea, a plecat relaxata acasa sa zapaceasca publicul american cu cateva reprezentatii scenice prestate in doar 3 zile, performand hitul Womanizer - o continuare a hitului bine cunoscut Toxic insa cu un sound fresh. Astfel, a reusit sa atraga toata atentia asupra ei one more time.

   Si daca nici macar nuditatea ei din clipul Womenizer nu v-a aburit, Critica Muzicala va propune spre atentie al 2-lea hit Circus care da si titlul albumului si care va fi lansat pe data de 5 decembrie. Circus va intra mai mult ca sigur direct pe primele locuri din topul Billboard.

   Da, va fi si No.1.

   Reprezentatia live de la Good Morning America din 02 Decembrie 2008 demonstreaza nivelul experientei acumulate de-a lungul carierei, munca unei intregi echipe de profesionisti si valorificarea imaginatiei pe o scena. Felicitari Britney !

Arta !

Britney Spears – Circus ( Live at GMA )