vineri, decembrie 5

Viitorul lor e blond. Al nostru e brunet.


Critica Muzicala degusta dezgust din lipsa de gust.

Ministerul Inculturii si Incultelor din Romania, combinat cu ONG-uri culturale prietene, firma unui ginere, asociata cu societatea unui cumnat, toti au ca scop impartirea profitului obtinut din finantarea europeana a unui proiect dupa o licitatie deschisa ca geamul de la toaleta.

Pai, cam asta presupun ca se intampla pe la noi cu cultura, ca altfel nu se explica cum in Marea Britanie un copil canta despre “curcubei” iar in Romania un copil canta pentru derbedei.

Fetita blonda pe nume Connie Talbot are o voce angelica si ti-e mai mare dragul sa o asculti in timp ce, brunetelul nostru manelist te face sa te oftici ca are mai multi bani, case si femei decat tine.

Da, ala mic, de crestea greu, Ionut Cercel, feciorasu lu’ tat’su, Petrica Cercel.

Ionut Cercel este un mic artist foarte talentat ca voce, dar de ce cand il privim inghitim in demisec? Nu este rasism, dar nu e prea copt pentru un must? Copii cand sunt mici se joaca cu fetitele in strada nu cu fetitele de la strada.

Talentul lui ia o directie total opusa artei. Vinovati? Parintii si publicul lui. Al lor...

Este un risc major

Sa scoti bani cu un minor.

Connie Talbot - Over The Rainbow


Ionut Cercel - Sunt vip


Un comentariu:

Anonim spunea...

Si totusi ... avem si noi copii mai blonduti si talentati ... in afara de pustiul "minune" .... i-am vazut la o emiusiune pe Antena ... sigur ai fi mandru de ei, daca i-ai asculta ... :).