luni, februarie 23

Cristina Spatar - Regina ară-n Bucharest

   Hotaraste-te femeie odata, esti sau nu regina r'n'b –ului romanesc? Ce faci? Gaseste calea in muzica, suntem confuzi si nu stim cum sa ne miscam pe beat. Ba r&b, ba pop, ba techno, nu mai intelegem. Muzica nu e ghiveci! E arta.

   Bine, cand auzim de r'n'b in Romania ne starneste rasul, e o aberatie. R'n'b inseamna rhythm and blues. Ritmul in Romania oscileaza intre manele si hore, iar blues-ul s-a nascut departe tare si nu e compatibil cu balcanismul nostru. In schimb noi, mari maestri ai kitsch-ului, ne place varza calita si ne dam artisti in toate genurile muzicale internationale.

   Pe de alta parte, look-ul tau ne duce cu gandul la Dana International, aceasta impresie fiind sustinuta si de trasaturle masculine ale fetei (maxilarul proeminent). In fine, esti frumoasa. Frumoasa pentru sponsorii tai, cei care iti produc ifosele de artista tarzie si cotizeaza pretentiile tale de a fi aratata cu degetu pe strada ca cantareata. Rusine!

   Mai are sens sa comentam si de porcaria de piesa pe care o lansezi acum? Da, are. Piesa Go High este o zacusca, precum cariera ta (un ghiveci pe veci). Compozitoru Ionut Radu ti-a luat banii subtil, a luat din mai multe piese cate o leguma si tie ti-a dat borcanu gata inceput. Dar pe tine nu te afecteaza, turcu plateste. Sau grecu, italianu, ce mai cont conteaza? (balba).

   Ca s-a inspirat compozitoru', care repetam, ti-a luat banii, nu e nic’ dar uite ca mai si plagiaza radu mamii. Refrenu e dupa Enrique Iglesias – Be with you. Scutiti-ne cu argumente de genul: sa numaram masurile, nu sunt 8, hi,hi. Si cele mai blegi urechi sunt greu de inselat.

   A mai luat ceva si de la Jennifer Lopez – Waiting for tonight, in plus copieza in videoclip si scena dintre frunzele de palmier....bleah...Nu esti demna de critica muzicala dar poate asa te facem sa te renunti...

   Sunt mai multe dar... prea multa atentie pentru o regina...

Cristina Spatar - Go High


Enrique Iglesias- Be With You


14 comentarii:

CTin spunea...

Barfaaaa!!! Pai ce ma iei cu "bravo James Blunt" ...de asta ne arde noua?
Site-ul e de critica...pentru laude...mai fa unul (daca o sa ai ce pune acolo :D).
M-ai uns la suflet..mai ieri o vedeam pe la Maruta sau aia de dimineata cu Razvan&Dani (da' mie mi-e draga Crudu :)) - io' zic ca e foarte 'telijenta si ca asa tre' sa fii sa poti face pe proasta tot timpul)..na! ca ne-am abatut de la subiecta noastra.
Deci, pe langa ghiveciul calugaresc ai uitat sa amintesti de analogia grosolana cu Marilyn Monroe din clip. Acu' nici aia nu era rupta din soare (search about problemele cu spalatu')...da' nici cu a noastra nu ne e rusine!

Ai gasit-o si pe asta...si cand credea ca scapa...lansase si ea un single, castiga si ea un ban cinstit din arta(!!!), isi lua si ea un tranzistor nou....si tu? pac! la "Rasboiu" :))
Bine le faci !!

P.S. uite mai sus ghiveci in commentul meu :)))))

Anonim spunea...

am auzit ca e din onesti.cand era mica se juca in nisip cu tarky.au ramas copii,acu se intrec in cariere penibile.

Anonim spunea...

NAOMI? IS THAT YOU?

Anonim spunea...

La o betie merge...(nu melodia).

Anonim spunea...

Ce bine seamana fetele?Ea a pus s-o bata pe Naomi?

Anonim spunea...

Canta foarte urat si arata foarte urat!!!

Anonim spunea...

Penibila asta are producator muzical ?

Anonim spunea...

Ati observat spermatozoizii dansatori din clip ce prost si desincronizat danseaza?

Anonim spunea...

BRAVO PENTRU BLOG!
PUNETI LA ZID INCULTURA DIN ROMANIA!!!

Anonim spunea...

Naomi este mai talentata decat Cristina.
Suntem convinsi ca Naomi se va razbuna intr-un fel pe nesimtita asta.

Anonim spunea...

I love you Naomi!

Anonim spunea...

Da! Sti sa-ti alegi cuvintele, dar esti departe de adevar. In opinia mea Cristina este, ca orice alta persoana si urata si frumoasa in functie de gusturile oamenilor. In ceea ce priveste vocea... este cu mult superioara altor artiste care sa bucura de mult mai mult succes... pe nedrept. Piesa Go High are, ce-i drept, elemente asemanatoare cu alte piese cunoscute, dar... ai incercat vreodata sa extragi formule muzicale din Bach, Mozart sau Beethoven si sa le identifici in muzica internationala a ultimilor 30 de ani? Vei ramane surprins sa regasesti refrenul lui Enrique in sute de lucrari de muzica clasica si moderna de care nu le-ai auzit niciodata.
Ma intreb ce cultura muzicala si cunostinte tehnice ai tu, cel ce scrie pe acest blog. Ca tine se gasesc milioane! Oameni care nu stiu dacat sa gaseasca negativism intr-un produs. Putini, inteligenti sunt cei care analizeaza realist problemele in muzica si subliniaza si ceea ce e de apreciat, nu numai ceea ce e neapreciat. Daca tu ridici in slavi Parazitii care acum cativa ani promovau campania anti-playback, ei ce nu stiu sa cante de nici o culoare ci doar sa vorbeasca pe ritm... E clar ca esti un consumator limitat de muzica si tot ce poti sa faci este sa comentezi urat la ceea ce nu se preteaza la gusturile tale inguste.

Critică Muzicală spunea...

Asa e Cristina.

Anonim spunea...

Cristina,ai castigat ceva din ce i-ai facut lui Naomi?