marți, iulie 27

Frumoasa 3D şi Horia 37


Ca să fiu direct, în primul rând Horia Brenciu este un artist bun pentru că a interpretat una din cele mai bune piese româneşti “Septembrie, luni”.

Interpretează melodiile mai bine decât le cântă (şi cânta bine...), ajunge subtil ca un burlac încăpăţânat mediu la sufletele ascultatoarelor şi face live-uri bune cu trupa lui. Până aici, Bingo!

În timp ce sâltimbancii contemporani montatori de imagini color cu aspiraţii de “video director” se inspiră din traduceri proaste ale manualelor de utilizare a softurilor video şi produc videoclipuri la nivel de cameramani de nuntă mai fâşneţi, eu respect un artist român care se inspiră simplu din Disney cum a facut Horia la producţia Ultimul Dans.

Să trăieşti Horia şi te felicit din toate urechile că eşti o bestie profesionistă!


P.S. Bestie în sensul bun...

8 comentarii:

Anonim spunea...

Da.
Si s-o lasi pe Simona in pace!

Anonim spunea...

Bestie profesionista...Bravo!

Anonim spunea...

Salut!daca tot te ocupi cu critica muzicala,atunci fa si tu un mic efort si informeaza-te,intr-adevar,Septembrie Luni,este una dintre cele mai frumoase piese romanesti scrise vreodata,dar nu este "facuta" de Horia Brenciu ci numai interpretata! Autorul este altcineva!

corleone spunea...

Salut!Nice ca ti-ai facut un blog de critica muzicala,dar fa si tu un efort minim si informeaza-te!Septembrie Luni,intr-adevar una dintre cele mai bune melodii romanesti scrise vreodata,dar nu este "facuta" de Horia Brenciu ci numai interpretata,autorul este altcineva...astept sa vad daca stii.pe CD-ul original...scrie,eu il am!:)

Critică Muzicală spunea...

Asa e, stiam dar m-am grabit in exprimare.

Cand voi face un top al compozitorilor din Romania nu-l voi omite pe Cristi.

Anonim spunea...

Intradevar,un mare profesionist!Bravo!
Ai vazut pe facebook-ul lui Horia ce i-ai incalzit fanele...?

Bogdan spunea...

MUAHAHAHAHAHAHA!
Prietene! Esti pe dinafara daca ai impresia ca echipa lu Horica s-a inspirat din "Frumoasa si Bestia" . Ala e un model 3d, standard, care se poate cumpara. L-am avut si eu si am lucrat cu el. Se numeste THE GIRL si se poate achizitiona de aici. Cu customizarile de rigoare, peruci, haine etc.
Hai sanatate! mai greu cu documentarea sta. In rest, toata lumea se pricepe la criticat si dat cu parerea fara sa verifice surse.

Critică Muzicală spunea...

@bogdan - cameraman nunti si botezuri

Ca si altemodele/samplere, modelul 3D The Girl a devenit un "standard" deoarece este o buna inspiratie dintr-un clasic Disney.
Daca cineva pune o piesa potrivita pe el si se potriveste ca ambient rezulta un video bun. Rezultatul final conteaza.
Tu, dupa cum ai pus problema, ai folosit modelul la o nunta, nu-i asa? ;)