luni, februarie 28

Un român câştigă Oscarul pentru cel mai bun rol masculin într-o dramă

Este vorba despre cel mai mare actor român din toate timpurile, adică de la lansarea youtube-ului încoace, un monstru sacru al webcam-ului, care interpretează magistral rolul pierzătorului într-o relaţie amoroasă cu final tragic (ea pleacă...).

Pe durata de circa 4 minute a scurt metrajului învingător, publicul nu-şi poate clinti privirea de la monitor fiind în totalitate absorbit de lecţia de actorie predată cu atâta originalitate de tânărul nostru actor, pe nume predestinat Oscardes Acaprei, de altfel un reprezentant de marcă al generaţiei actuale, în el regăsindu-se atât cinefilii mâncători de popcorn de la scara blocului cât şi vecinii manelomani din perete care ascultă simfonii indiene pe mobil în liftul în care urinează nocturn.

(Cinefil înseamna cel care face sex cu cine apucă...)

Momentul culminant al efuziunii acestui mâncător de lebădă neagră, îl puteţi urmări la minutul 2:20 precedat de un gest vicios uman, o gestică care poate concura doar cu cea a lui Robert De Niro în scena cu ţigara la bar în filmul Goodfellas. Urmăriţi atenţi sincronizarea gesticii cu intrarea în cea de-a doua strofă a interpretării artistice. Genial. Fenomenal. Unic.

În plus, este cel mai bun playback românesc din istoria playback-ului post-decembrist...Sincronizare perfectă sunet / gura / limba / ochi / nări / venă gât.

Ori a fost montat filmul de un meseriaş de la Universal Pictures? O fi suprapusă gura lui Nicolae Guţă prin defecte speciale?

Nu ştim. Avem un câstigător la Oscar? Avem.

Ladies and Gentlemen the Oscar goes to: Oscardes Acaprei!

5 comentarii:

ElectroBlog Ro spunea...

pff.. genul asta de oameni trag tara-n jos.. Felicitari pt articol


http://septymoldovan.blogspot.com

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Iasi spunea...

Buna
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-lantul-amintirilor.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice).
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
Va doresc toate cele bune.

liana spunea...

mda...unic! genial!

Masaj erotic Craiova spunea...

pacat ca exista acest gen de oameni...trist