joi, noiembrie 13

Baba Dida PeNeLida si Luminita de la capatul bunelului


V-ati saturat de cantat?
Si noi. Din partea noastra, salutam initiativa voastra de a lasa muzica deoparte. Dar pentru politica? Si aici se cere live, dar la discursuri.
Tot cu gura vreti sa faceti bani, dar ca si-n muzica sa stiti ca si-n politica se cer fapte. Si politica asta nu se invata intr-o zi, ca doar nu e o melodie greceasca.
Eee, dar va descurcati si aici, cu o orchestra in spate, combinatii de armonii, o modulatie, un refren in de 3 ori, un clasic solo de chitara, ia-ti mireasa ziua buna si dimineata banu jos.

"Deschideti poarta soarelui, banii ma-nconjor
Let me try si-n politica, ca doar n-am sa mor."


Ca si cariera voastra muzicala, patetica si murdara initiativa voastra.
Rusine!

P.S. Dragelor Dida Dragan & Luminita Anghel.
Totusi, cand o sa renuntati si la politica va rugam sa nu reveniti la muzica. La Stiri e ratingu mai mare decat la Favorit.

Baba Dida PeNeLida


Luminita de la capatul bunelului


8 comentarii:

Anonim spunea...

Macar au 2 lucruri in comun:

1.Eurovision
2.Urate

Anonim spunea...

Dupa boii din politica, vacile astea mai lipseau...

Anonim spunea...

Macar si-a gasit cu adevarat menirea!Mascarici in sustinerea voturilor pentru """mai marii intelectuali""" ai Romaniei.

Anonim spunea...

P.S Am dat un search pe google :)) sufera de o boala grea: nebagare in seama:))))

ShadE spunea...

Trist, dar adevarat. Stau si ma intreb: nu le ajungeau oare banii din muzica ? Sau probabil s-au gandit ca pot imbina probabil cele mai bine platite meserii din lume. Hai sa mulgem vaca de unde se mai poate...restu oricum murim de foame.

Anonim spunea...

Mamei Dida i-ar trebui un fuego sa se relanseze pe piata muzicala si cum n-a gasit s-a gandit sa intre in politica{ cu ochelari de soare ). Acum e cu doua fete treaba, sunt si unele partide care sufera din cauza faptului ca nu au o emblema si atunci arunca propuneri artistilor care naivi sau chiar incantati de propunere se arunca in tot felul de proiecte, mi se pare doar o strategie electorala nereusita ]
Luminita e un fel de inger al surprizelor in vid-ul asta, parca strange fonduri pentru sinistrati, iar la capitolul muzica ... nu e un vid prea muzical, iata ca nu numai agentii bcr stiu ce gandim noi, acum stiu asta agentii bcr SI luminita angel !

Critică Muzicală spunea...

@ shade. vaca mulge vaca.

@ anonimu de la 21:10 : am ras. mi-a placut.

Malina spunea...

Luminitei ii statea mai bine cand canta la Eurovizion ...