joi, noiembrie 27

Gura mea e mai ocupata decat gura ta

Critica Muzicala gaseste contraste chiar si intre “baietii de cartier” de la noi si cei de afara.

Un francez de dupa bloc poate sa faca cu gura ce la noi guristii nu se incumeta sa incerce. Nici ei, nici guristele din peco... Dupa lungi exercitii ale corzilor vocale, se pot imita instrumente muzicale, dar sa reproduci parti ale negativului cu vocea, e ceva. Se cheama beatboxer.

Insa la noi, e mai usor sa dai din gura si sa-ti tii corzile in somaj, nu? Si nu numai pe scena ci si in fata webcam-ului. Avem ca exemplu, acest ghertoi obosit dupa IP – dupa PORT, un bun imitator, care preda curiosilor clickatori o lectie de playback. Performeaza si atitudine, si sentimente, si actorie, lacrimi, acaaasa, ce vrei. Nici nu zici ca nu este EL cel care interpreteaza maneaua lui Nicolae Guta.

In plus, in legatura cu gestica care completeaza aprinderea tigarii la jumatatea “programului”, afirmam cu spirit cinefil ca DeNiro e mic copil pe langa acest monstru sacru al webcam-ului.

Si uite asa, vine si proverbul:

“Spune-mi ce imiti

Si-ti spun ce esti...”

Beatboxer



Monstru sacru al webcam-ului


4 comentarii:

Anonim spunea...

deci :))
tare!

Anonim spunea...

Pe sistemul "Gura lui chiar canta ceva " intr-o antiteza perfecta cu "Gura lui e ocupata cu altceva". In coltul drept un talent innascut, cu atingerea unei performante prin munca, iar in cel drept un lachi care face pana si clasa manelistilor de ras. Halal!

Anonim spunea...

Mamaaaa ce sufera omul asta ...

Anonim spunea...

Ce papagal!!! =))))))
Al doilea, ca primul a muncit ceva sa-i iasa sunetele asa.