joi, ianuarie 1

Happy New Ear...2009 !!!


   Prima recomandare a Criticii Muzicale in noul an 2009 este albumul artistei americance Taylor Swift - Fearless, deja o prima ocupanta a topurilor de referinta din U.S.A.
   Cu un sound 100% american cu radacini in country, albumul ne face sa rasuflam usurati ca inca se mai creeaza muzica...pe cealalta parte a planetei.
Pe partea noastra a planetei, dupa aceiasi tiganeala clasica de Revelion, creatorilor romani de muzica nu putem decat sa le uram in 2009 un bine intentionat Happy New Ear...!

Taylor Swift - White Horse



Romania - Revelion 2009




6 comentarii:

Anonim spunea...

Asta e nivelul de cultura al romanilor. Asta se cere si asta primim. Strabunii nostri au luptat impotriva turcilor/ungurilor/rusilor/nemtilor si altor natii pentru ca acum sa fim condusi de tigani. Pacat.

Anonim spunea...

La multi ani! pentru 2009 ... cat despre noi si ceilalti ... poate ai dreptate, dar acum va scriu de la Paris, unde am invatat sa-i apreciez mai mult pe romani. Majoritatea francezilor sunt infumurati si ... cam jegosi. Am sa va povestesc mai multe, imediat ce ma intorc "at home".

Anonim spunea...

TU,CARMEN SERBAN,NU CANTI PE RITM!(NU LIVE, CI LA INREGISTRARILE DIN STUDIO CU CARE FACI PLAYBACK DE REVELION).

Florin Rusanu spunea...

Ma gandeam ca nu ai nimic de spus in legatura cu asta. aproape ca imi venea sa plang cand schimbam posturile si cam asta se 'servea' la 90% din posturile tv romanesti.
Tocmai intactu' care o critica pe Teo pentru emisiunile cu manelisti... Prima a avut un program mai de hazna, in rest numa ramoliti si manelisti!

Anonim spunea...

LA MULTI ANI!

Anonim spunea...

am ascultat si eu albumul, e total diferit fata de ce se face la noi.si ma bucur ca cineva in Romania scrie despre astfel de aparitii din muzica internationala.
speram sa se faca si la noi muzica,suntem tare in urma.