miercuri, ianuarie 21

Obama is in the (white) house...

   Pe langa arsenalul nuclear, puterea economica, pozitia geo-politica si alte puteri, America a cucerit globul in primul rand cu ENTERTAINMENT. Americanii sunt maestrii ai entertainment-ului sustinand-ul cu show, scena, muzica si public. Si cu multi bani, desigur.

   Cu ocazia investirii lui Barack Obama ca presedinte a Statelor Unite ale Americii, organizatorii evenimentului au pregatit pe 18 ianuarie 2009 la Memoriam Lincoln in Washington D.C. un megashow cu superartisti printre care enumeram pe U2, Bruce Springsteen, Usher, Stevie Wonder, Beyonce si altii.

   Critica Muzicala va readuce aminte ca in Romania artistii romani fac si ei un mare spectacol in politica : si anume, candideaza... (reciteste articolul Baba Dida PeNeLida si Luminita de la capatul bunelului).

   Urmariti prestatia artistilor americani si imaginati-va: Usher – Primar la Stefanesti, Shakira – Ministrul Turismului, Stevie Wonder – Ministrul Justitiei, etc...

   Si apoi raspundeti la intrebarea: Obama is in the house? 

Yo! Obama is in the (white) house... 

Usher, Stevie Wonder & Shakira at the Lincoln Memorial 

4 comentarii:

Anonim spunea...

Americanii stiu sa viseze, stiu sa se distreze, stiu sa spere.
Obama a fost numit cu mult entuziasnm presedinte, dar abia acum incepe greul pentru el ...

Anonim spunea...

misto titlul

Anonim spunea...

Spre deosebire de multi alti presedinti ales, Mr. Obama a entuziasmat o lumea intreaga ! Am ceva ani si am prins vreo cateva alegeri live din USA, dar parca niciodata alegerea unui presedinte nu a creat atata emulatie! Cu atat mai mult, pe fondul crizei economice, Obama este vazut ca un adevarat Mesia !!! Vom vedea! Mie personal mi-e drag, nu imi dau seama si cat este de capabil.

P.S.Am inteles ca a depus a doua oara juramantul? Ciudat om: lucrurile importante trebuie facute cum trebuie: a balbait-o odata si din proprie initiativa a concis ca nu e bine si trebuie repetir. Sau poate unora le-a placut si au cerut un...bis !!!

carpeta plutitoare spunea...

In ziua in care si-a depus juramantul, a fost si aici frenezie totala. Vecina, o femeie simpla, se grabea sa ajunga mai repede in casa, sa-l urmareasca pe Obama la tv.