duminică, martie 8

Andreea Balan – Super Poama



   In posturile anterioare mentionam ca muzica romaneasca este in urma cu zeci de ani.

   Stefan Banica Jr., dupa prea multe vizionari de vhs-uri cu Shakin’ Stevens, tine muzica romaneasca cu 50 de ani in urma, scuturandu-ne in 2009 imaginea lui Elvis Presley, un rock’n’roll cu perciuni cu tot. Goldies, but oldies...

   Nu disperati, iata ca vine si salvarea! Cu pasi mici pentru manelime, insa mari pentru balcanime, evoluam si ne indreptam in sir indian spre culmi nebanuite de arta si estet.

Salvarea noastra sta in Andreea Balan, ex-Andre, care dupa ce servea papa la mare, adica salata greceasca asezata in boluri estivale romanesti, s-a gandit sa contribuie la progresul showbiz-ului romanesc cu un salt de 20 de ani, si anume in 1978 cand s-a realizat prestigiosul film muzical “Grease”.

   Uite ca inainte de Pulp Fiction, actorul american John Travolta dansa si canta de mama focului pentru popularitate si impreuna cu Olivia Newton John au creat un muzical capodopera care a marcat generatia de atunci.

   Si Andreea noastra ne-a marcat generatia cu:

versul : “nu mai sunt o fata cuminte”

versul : “lasa-ma papa la mare”

cu cealalta andree...

   Mentionam cu seriozitate faptul ca Andreea Balan este talentata la dans, o face bine si o apreciem pentru asta. Dar cum muzica cum ramane? Simplu. Putin din Britney, din Aguilera si Shakira, adica iarasi salata. Revenim la salata greceasca Andre? Ce facem? Dansam in cerc?

   Sfatul nostru este sa mergi mai mult pe mana lui Keo, compune foarte bine si original. Daca te vezi cu el prin bucatarie transmite-i felicitarile noastre!

   Revenim in final la recunostina noastra ca ai ridicat stafeta muzicii romanesti cu 20 de ani. Acum, suntem doar cu 30 de ani in urma.

Multumim Andreea! Felicitari! Te-ai scos din poame!

Andreea Balan – Super Woman (2009)


Grease – You’re The One That I Want (1978)

8 comentarii:

carpeta plutitoare spunea...

Daca ar fi pulsat cu ceva original pe genul anilor '70, necontaminat cu datu' in stamba, "a' la toape la 2 lei bucata'", poate ca as fi avut rabdare sa urmaresc clipul cap coada!

Critică Muzicală spunea...

n-ai pierdut nimic...

Anonim spunea...

Grease este un musical actual,se joaca si acum pe marile scene.Dar o fac profesionisti,nu toate paparudele.Este o industrie intreaga in musicaluri.

Anonim spunea...

adevarul e ca sunt si niste oameni in spate care le pune sa faca asta.ele sunt doar marionete.si fac bani.

Anonim spunea...

buna poama...nu-ti place da-mi-o mie :)

cat despre "Grease" cred ca multi ani am trait cu imaginea Oliviei in minte...mda..multi ani....chiar si acum mi se mai face dor de ea...si..sic! am filmul!!

Anonim spunea...

putem trimite un demo pentru a sti parerea voastra?

Critică Muzicală spunea...

da.

critica_muzicala@yahoo.com

Anonim spunea...

ti-ai tatuat buzele,fa proasto?