miercuri, martie 11

Michael Jackson la inchisoare!

   Datorita problemelor cauzate de acuzatiile de pedofilie la adresa regelui muzicii pop multi l-au vazut arestat, incarcerat, botezat si imbatranit in vreo celula de inchisoare.

   Insa nu este vorba de asa ceva, ci de un omagiu adus lui Michael Jackson de catre detinutii unei inchisori din Filipine. Un omagiu adus probabil si comandantului inchisorii care le-a promis ca micsoreaza pedeapsa detinutilor daca acestia demonstreaza o buna purtare prin sustinerea de momente artistice – cultural - educative.

   Detinutii, printre care violatori, hoti, talhari si alti smenari, dupa o buna pregatire si repetitii zilnice au reconstituit aproape perfect in curtea penitenciarului coregrafia videoclipului Thriller. Coregrafia acestui hit este o capodopera a tuturor timpurilor si chiar cea mai celebra coregrafie de dans pusa vreodata pe o piesa muzicala. Poate si acest fapt i-a determinat pe fiecare detinut in parte sa participe la aceasta actiune. Dupa cum se vede si in filmul video, si cei 20 dansatori principali, si cei din jur, si cei de la etaj, chiar si “personajul feminin” au pus cu totii umarul si sufletul la creatia artistica.

   Bravo baieti! Si fetite...

   Aceasta prezentare completeaza stirea ca Michael Jackson revine in 2009 cu un turneu de adio intitulat “ The Time Has Come ”.

   Lasand deoparte viata lui personala, nu uitati ca Michael Jackson hraneste o armata de artisti pop de pe mapamond, incepand cu Justin Timbarlake si terminand cu Smiley. Merita respect pentru ca este unul dintre cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor. In muzica, el a scris instructiunile de la sectiunea POP.

   Michael Jackson, The King of Pop!

Michael Jackson la inchisoare, thriller si zavoare...


Michael Jackson - The Time Has Come Tour 2009


6 comentarii:

Anonim spunea...

cum dracu ati mai gasit si filmu asta?

Anonim spunea...

Priviti si la nebunii astia:

http://www.youtube.com/watch?v=OPmYbP0F4Zw&feature=related

Anonim spunea...

Sau ce face aici:

http://www.youtube.com/watch?v=aXK5xOJaYHI

Anonim spunea...

Desi nu pot sa neg ca a fost - si cred ca inca mai este - un idol al generatie sale si nu numai, va spun sincer ca mie nu-mi place!! Asta e! Chestie de gust! Vocea lui mult prea scazuta in raport cu band-ul din background, videoclipurile si jocurile de scena mult prea sclipicioase si care te deruteaza de la linia melodica si eventualul mesaj de transmis.
A fost cu siguranta un dansator extraordinar, interpetarile sale sunt intr-adevar originale, dar...pentru mine tot nu e suficient. Deh! poate varsta...sau cele doua picioare stangi pe care le am si care m-au impiedicat sa fac piruete a la Michael...:))
O intrebare personala ar fi : ce v-a placut la Michael Jackson: muzica sau videoclipurile, artificiile si efectele de pe scena?

P.S. Ati vazut cu totii unde poate duce prea multi bani si glorie. In conditiile in care la sfarsit de cariera si-a dat cu firma in cap mai poate fi considerat el un model pentru next generation?
Nu-mi place sa recunosc, dar dat fiind lumea in care traim, raspunsul este DA !!

Critică Muzicală spunea...

Tot.

Totul s-a copiat de la el. Sound-ul, tipul de interpretare, imaginea, coregrafii, show scenic.

Tot.

Anonim spunea...

el a creat pop-ul!