joi, februarie 11

Adi Minune. Audienţă maximă

Ce e mai plăcut şi mai frumos decât ca un artist să fie audiat la maximă audientă? Ă?

Dar ce ar fi dacă printre auditoriul reprezentat de ceaureii cu tricouri mulate, telespectatorii Taraf şi alte corcituri romano-rome, se strecoară şi un auditoriu oficial precum ANI - Agenţia Naţională de Integritate?

În ţara în care vom avea autostrăzi când se va circula cu autoturisme zburătoare, tot la fel se trezeşte după jde ani o instituţie naţională că vrea să aplice un control lautărilor. Varta...arsenal...

Păi acum v-aţi trezit aniştilor? E drept, e mers politic ce se întâmplă acum cu Adi Minune (Simionescu în dosar...), dar e cam târziu fraţilor să vă rezolvaţi problema. Cum vreţi voi să declare hartiştii averile când banii lor sunt câştigaţi la negru – şi la propriu şi la figurat... În plus, nedeclaraţi nicăieri şi neimpozitaţi niciunde. Lasă că plătesc impozite fomiştii din faţa televizoarelor comutate la unison pe OTV.

Nu aveţi dovezi? Hai sictir! Am vizionat cu toţii zeci de ştiri tv cu bani fluturaţi ostentativ şi lipiţi pe frunţi jegoase şi asudate la nunţi, botezuri, îngropăciuni, paranghelii şi alte başoldeli. Voi vă faceţi că plouă in timp ce pe ţambalele lor plouă cu saele.

Poate aţi văzut voi vreo chitanţă fluturând în vânt, zălog de legământ, şi n-am văzut noi?

În fine, aceste nereguli sunt vechi, continuă cu nesimţire şi voi nu faceţi nimic.

Mai jos este o postare cu Adi Minune la 17 ani, in 1991, la cules de bancnote pe scenă. Vedeţi, poate prindeţi urma banilor...

Epilog cu dedicaţie contra cost.

Maneliştii fac ce vor în ţara lui Dracula,

Şi vă dau la buget...

2 comentarii:

x-ulesco spunea...

Bre...ai cam ramas in urma:
- Adrian e "De Vito" ;
- Pe vremea aia nu ezista codul fiscal - azi exista dar doar ptr. prosti nu si ptr. "baietii destepti";
- Adrian e cetatean respectabil, date fiind si intentiile lui recente de a intra in politica. Deci e clar ca e "curat" si mi-e greu sa cred ca s-ar fi putut deda la acte evazioniste. :)))
...s.a.
Manele sau orice-ar fi ..macar canta "live". Sic !! :))))

P.S. Norocul tau ca esti acolo unde esti. Daca trimitea argatii dupa tine ? S-ati aplice o corectie la impozit ? :)))))

Kissuci pentru a' mica ! :))

Critică Muzicală spunea...

Si injuraturile sunt "live"...
Ar trebui sa le inghitim?