sâmbătă, februarie 6

Bang

Oare câţi dintre cei care citesc acest blog trăiesc în continuare nostalgia unui pick-up prăfuit, o combină sau un “mag” rusesc, difuzoare bobinate şi răsbobinate, mufe lipite, un radio Pacific, un fălos Akai, un video Panasonic cu VHS, primul televizor color...?

Ehe...vremuri...Trec atât de subtil. Chiar mai subtil decat magnetofonul din planul secund al reclamelor Vodafone….

Vreme trece, vreme vine.

Scriam într-un articol anterior despre viitorul industriei muzicale. Acum revin cu viitorul tehnologic prezentând gusturile mele personale în materie de “scule”.

Este vorba de un super brand danez cu tradiţie în viziuni futuristice: Bang & Olufsen.

Reputaţia lor se bazează pe dezvoltarea unei tehnologii unice, design fantastic, soluţii creative, calitate exceptională şi notorietate.

Au difuzoare cu emisie 360 de grade, au televizoare care-şi reglează automat culorile în funcţie de coloristica camerei, au primile căşti fără emisie de sunet de fond, etc...

Dacă-ţi permiţi financiar să-ţi achiziţionezi un echipament de la ei, echipa vine la tine, îţi studiaza locaţia şi-ţi încorporează tot sistemul audio-video de te trezeşti într-o altă dimensiune.

Această tehnologie este în contrast total cu actualele: mp3, boxe cumpărate la supermarket, combine pătraţoase-plasticoase şi alte lcd-uri făcute pe vapor. Dar in garanţie...Păstraţi chitanţa!

Realizaţi ce desfătare sublimă ar fi pentru urechile şi retinele voastre poluate de bruiajele kitsch-urilor contemporane?

Experienţele unice merită încercate, merită trăite.

Iată ce o sa aibă copii voştri:

3 comentarii:

x-ulesco spunea...

Impreuna cu niste prieteni vechi de 30 de ani ne-am propus o sesiune de auditii de "placi" pe Pacific si benzi pe Kashtan/Maiak. O sa te info cum a fost !

Critică Muzicală spunea...

Chiar te rog!

Guti spunea...

Am ascultat albumul Dangerous - Michael pe Bang.
Astfel am auzit si restul de 30% din sunetele care nu se aud pe sculele normale...