duminică, august 29

Roade care rod...






Acţiunile şi articolele din presa românească şi ale Criticii Muzicale dau roade!

Articolele noastre:

Open Letter to the European Commission

Taxe şi impozite. Fără număr…

Ministrul Inclulturii

Ei stă şi se râde pe seama voastră...

Adi Minune. Audienţă maximă

şi altele...

“Guvernul vrea să ia impozite de la manelişti

Premierul Emil Boc a declarat, astăzi, la Iaşi, că interpreţii de manele vor trebui să plătească impozit pe veniturile obţinute, la fel ca orice alt cetăţean, adăugând că normele de aplicare vor fi elaborate până la sfârşitul acestei luni, potrivit Mediafax.

Emil Boc a afirmat, într-o conferinţă de presă, că interpreţii de manele vor fi trataţi ca restul cetăţenilor, aceştia fiind nevoiţi să plătească impozite pe veniturile obţinute.

"Se poate face prin controale indirecte, care vor permite ca şi maneliştii să fie trataţi ca toţi cetăţenii acestei ţări şi să plătească impozite şi taxe legale. E problema Finanţelor să stabilească modul în care se face această impozitare, dar există metoda controlului indirect", a afirmat Emil Boc.

El a spus că orice contribuabil din România, care realizează venituri trebuie să plătească un impozit aferent la bugetul de stat.
"Acum se elaborează normele de aplicare a
Codului Fiscal, aprobat prin ordonanţă de urgenţă. Cel care face acest lucru e şeful ANAF. Normele vor fi aprobate prin ordin, până la sfârşitul lunii august", a afirmat premierul Emil Boc.


7 comentarii:

Mircea Vlasceanu spunea...

Stati potoliti ca nu o sa plateasca astia nimic...

Cine dracu poate sa afle cati bani isi ia manelistu de la nunta.El nu spune(ca doar nu e prost)cel cu nunta la fel(ca doar vrea sa aiba lautari nu sa organizeze vreun flagrant).Eventual o sa semneze un contract amandoi pe o suma de rahat(200-300 lei) la care o sa plateasca impozit sau mai rau o sa zica:"Pai am venit sa cant de placere ca se insoara fratioru' meu.....cum il cheama ba!...gigel?...asa,fratioru' meu GIGEL!" .
Iar faza aia cu controalele e de rasul curcilor...cand o sa inceapa controalele(EFICIENTE)pe la nunti ,sa ma anuntati si pe mine ca sa-mi dau palaria jos(daca o sa am)
Parca ii vad:
-Buna seara!Casa de piatra!De la garda financiara sunt.Sarumana soacra mica.Domnu' Bursuc, scoateti-mi si mie un Zet(raport fiscal)de la acordeon va rog...da,apasa F2...cum?vin sarmalele?bine dom'le..atunci ,dupa sarmale.Ospatar!Da-ne si noua o masa langa orchestra si adu un calculator...

Critică Muzicală spunea...

:)

Mircea, atunci sa speram ca nu fuge mireasa cu banii dimineata...

Mircea Vlasceanu spunea...

Aaa...Pai in cazul asta mai am o idee pentru ANAF:
Sa se impoziteze"mancati-as" si banii de "dar" de la fiecare mesean,nu numai aia de la lautari.
Sistemul poate fi simplu daca da ANAF-u un comunicat:
"de la 1 septembrie banii ce reprezinta darul pentru nunta se vor plati in mod organizat incepand cu ora 2.00am(adica dupa tort)si plata se va face numai cu card bancar folosind POS-ul montat din timp pe rochia miresii(eventual intre sani).
Mananca nuntasul,ragaie,trece pe la miri,zice "sarumana","sanatate","viata fericita" si ZAAP!isi trece cardul prin dispozitiv,introduce PIN-ul,si scrie si el acolo o suma ....cat il lasa inima...

Vedeti fratilor?Nu e mai simplu asa?La sfarsit,toata lumea scoate cate un extras...si gata nunta!

PS.Metoda cu cardul ar da roade si la lautari(cu POS-ul montat la tambal,eventual..)iar aia care vor sa fie darnici cu dedicatiile,i-ar lasa cardul lui Bursuc impreuna cu Pin-ul(soptit discret la ureche).Asta fiind un fel de :"FARA NUMAR,FARA NUMAR,FARA NUMAR...."

Critică Muzicală spunea...

:)
Imi si imaginez o banca cum sare cu o oferta de card pentru nunti cu sloganul:
"De la tine mai putin
De pe card mai mult..."

Unknown spunea...

Salutare. Detin un site de Stiri, momentan nu cu foarte multe vizite si doresc un parteneriat cu site-ul dv.

Astept un raspuns din partea dv.


Daca sunteti de acord.

nume: Ce mai e nou ?
Site: Www.24monden.net

Imi puteti da de stire ca ati adaugat site-ul la email: mondene.stiri@yahoo.com sau pe site si de indata ce voi primi confirmare ca ati adaugat link-ul pe site-ul dv am sa va adaug si eu.

Multumesc si sper sa colaboram.

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

Critică Muzicală spunea...

critica_muzicala@yahoo.com