luni, septembrie 28

Ne pupam in fundul Europei

Varta arsenal sanchi strategii de maketing la manelisti:

- strategii defensive: n-am furat piesa, sa moara mama...

- strategii ofensive: voi compuneti, noi le cantam...

- strategii de dezvoltare: target nou, so Bulgaria !

La modu' ca baietii trec la “the next level”. Cum cu cine, cu alti artisti in ale furaciunii in arta - bulgarii – piratii sefi de zeci de ani cu viniluri, cd-uri si alte softuri. Pai, paduche la paduche trage, nu? Sta-v-ar sangele-n gat.

Imi si imaginez o sedinta extraordinara convocata de bursuc si costi (da, cu litere mici) in care au dezbatut noi strategii de marketing pentru a combate criza dedicatiilor neimpozabile:

“- Sa curga leva...So pe Varsovia...Cum? Capitala e Sofia? Sictir, nu stiu geometrie...Cum? Geografie? Bai, ce le mai stii ma stomatologule, pune-mi-ai dinti de aur...”

Reprezentantul inculturii romanesti, ca si cum ne-ar interesa de-a cui e si de unde-i, este Vali de la Giurgiu, cocalar din vama...

Desigur, pentru contopirea celor doua inculturi, au mangaiat pe ceafa o muratura bulgareasca – Yanica – pitipoanca la borcan.

In videoclip ne dezgusta contemporanul tiganism balcanic, decapotabile, goldeala, nasturi descheiati, jeg, dar si clasicile buci romanesti fluturand puturos la cheremul centurilor sustinatoare de burti planturoase rome. Bleaah...

Urmeaza Serbia, Albania, ce mai, ne potrivim la tiganii si tare ne pupam...in fundul Europei...

6 comentarii:

radu spunea...

asta da miscare de rezistenta!
bravo!
jos incultura!!

Anonim spunea...

Zi-le-o!!!

Anonim spunea...

BUN BLOG.
DAR ESTI PREA CUMINTE.

alina s. spunea...

De ce nu faceti o emisiune tv?

Critică Muzicală spunea...

Finantezi tu?

Andrei spunea...

Nu sunt un ascultator fidel de manele, deci comentariul asta e oarecum obiectiv.
Accept in schimb existenta unor manele ok.
Iar colaborarea asta romano-bulgara sau cocalaro-pitziponceasca, cum ziceti voi, mi se pare o ideea comerciala "de nisa".
Pentru ca pe praful asta, cand nici macar cantarile nu mai merg, baietii astia , sau impresarii lor, au gasit o afacere de nisa si au valorificat-o la maxim.
Ca lasa de dorit, intr-adevar, calitatea melodiei, a vocilor si a videoclipului... asta-i alta poveste.